HÆ? Enda en frue?

Å ha fruetittel var trendy.

Først kom fotballfrue, så kom komikerfrue og det rant på med flere andre fruer. Så sluttet det å være trendy og fotballfrue begynte å bruke navnet sitt i stedet. Kanskje de andre har gjort det også? Jeg vet ikke.

Men jeg tenkte nå at da er det kanskje min tur. Mannen har ikke verdens best titulerte stilling, men nå har jeg da valgt Mannen og ikke jobben hans. Strengt tatt er ikke stillingstittelen hans konsulent heller. Han har en sånn fancy engelsk tittel. Men blandingen av engelsk tittel og -«frue» ble så rar at jeg fant ut at jeg måtte bli konsulentfrue allikevel. Så får jobben hans bare være som den er. Det er visst den han liker. Og jeg liker han. Merkelig det der. Egentlig er jeg ikke frue heller, for vi er jo ikke gift. Men vi kan jo late som på internett.

Så hjertelig velkommen til meg, Konsulentfrue. Vi skal sikkert få det kjempehyggelig sammen.

Reklamer

En kommentar om “HÆ? Enda en frue?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s