Dagens outfit

Jeg har hørt at hvis man skal ha blogg, så må man ha dagens outfit-innlegg. Så har kommer mitt første outfit-bilde. Det er så klart Konsulenten sitt antrekk. Buksa er kjøpt på Zalando. T-skjorta ble kjøpt på Øya-festivalen i fjor
(regner med at både Zalando og arrangørene av Øya-festivalen sender over noen kroner til min konto for reklamen jeg bidrar med her).
Konsulenten plages dessverre av den kjente lidelsen «matkoma» på bildet jeg klarte å få tatt av han. Ifølge Konsulenten selv så er det fordi Konsulentfruen er en racer på å lage indisk mat fra grunnen av, og Konsulenten har ikke vært så mett siden julaften i fjor.

Flaks at vi har rester, da. Så kan han bli minst like mett i morgen.

Reklamer

3 kommentarer om “Dagens outfit

  1. Kjære Hein.
   Som du sikkert forstår, så er det ganske tidkrevende å være Konsulentfrue, og det er ikke alt man rekker. Jeg må selvfølgelig beklage på det sterkeste at jeg ikke har omtalt den meget kjente hovedleveransen i et eget innlegg. Egentlig så skulle jeg vært å shoppet nå (for det er det Fruer gjør, sant?), men blogginntektene lar vente på seg. Og i mellomtiden har jeg jo tid til å svare på spørsmålet ditt! Hipp hurra!

   Når det gjelder hovedleveransen i helgen så var det noen små og mellomstore hull i veien som Konsulenten og hans kollegaer som var på jobb (for jeg har skjønt at det var ikke du), klarte å asfaltere pent over. Dampveivalsen lever, og leveransen er levert.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s