Førjulsshopping i London

En av mine faste lesere har spurt om bilder av alt jeg har handlet på jenteturen i helgen. Jeg må jo innrømme at jeg ble meget smigret over at en mannlig Konsulentkollega  er interessert i hva jeg har valgt å kjøpe når jeg er på førjulshopping i London, men jeg har lovet meg selv å være litt hemmelighetsfull*.

Dersom Konsulenten kunne hatt med følge på julebordet, så kunne jeg så klart ha drukket min kjære faste leser under bordet og fortalt om alle shoppinghemmelighetene der. Istedet får vi vente til sommerfesten. Det tror jeg vi alle gleder oss til alle sammen. Kanskje med unntak av Konsulenten selv.

En ting jeg kan dele, er helgens hovedaktivitet ved siden av shoppingen;  Afternoon Tea på The Ritz. Det skal være flott, overdådig og fantastisk. Det var faktisk så flott at juletreet i lobbyen på dette fantastiske hotellet tok så stor plass at det ikke var plass til folk foran resepsjonen. Det var ikke plass til hele juletreet på et bilde heller.

Vi ble vist til vårt bord, og deretter servert champagne, som jo seg hør og bør når man er Konsulentfrue. Også Konsulentfruemammaer og Konsulentfruenieser  nyter godt av dette.

Sammen med både champagne og valgfri te, så fikk vi servert bittesmå snitter og bittesmå kaker, men det gjør ingenting. Vi spiste bare ekstra mange av dem.

 


* Med hemmelighetsfull mener jeg at jeg nekter å legge ut informasjon om hvilke klær og hvilken sminke jeg har kjøpt før jeg får tilsendt gratis klær og sminke som jeg kan ta betalt for å vise frem/teste.  Såpass prinsippfast syns jeg det må være lov å være.

Reklamer

2 kommentarer om “Førjulsshopping i London

  1. Bra at du hører på leserønsker. Ikke alle bloggere blant Konsulentens nærmere medarbeidere gjør det. Friskt å tro at det er mulig å drikke Konsulentes kollegaer under bordet, forresten.

    Likt av 1 person

  2. Skulle ønske jeg hadde lest bloggen før sommerfesten i går slik at jeg kunne fulgt opp spørsmålene rundt shoppingen og oppfordret til denne drikke-under-bordet-konkurransen! Neste år😂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s