Kaffesnobb

 Konsulenten fortalte meg for en stund siden om kaffebryggemetoden V60. Han er jo tross alt en kaffesnobb. Det hører jeg rykter om at flere av Konsulentene er, så det skulle bare mangle at ikke min Konsulent også var det.  Ryktene tilsier at håndbrygging av kaffe er ganske trendy, så da tenkte jeg «hvorfor ikke prøve selv?».

Etter å ha googlet litt, så har jeg lært at de som selger V60-utstyr mener at det er viktig å brygge med rett kolbe og et eget V60-filter for å få ut aromaene skikkelig. Oversatt betyr dette: «det viktig å bruke utstyret vi selger, fordi det er den eneste måten vi tjener penger på».

Så da tok jeg i bruk kaffekoppen fra IKEA, kaffefilteret som stod i skapet som jeg kjøpte på matbutikken og den svarte filterholderen som følger med Moccamasteren.  Og jeg syns faktisk det fungerte ganske greit.

Det eneste jeg savnet, var å slippe å lage kaffen selv.


Hører dere det, Moccamaster, IKEA og enten Norgesgruppen eller Reitan (eller kanskje begge?). Jeg burde faktisk fått et bidrag fra dere her, og det bør være minst såpass stort at jeg kan klare å gjemme meg  når fanskaren til V60 kommer løpende for å ta meg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s