Eksamenstrøbbel

Det er lett å tenke seg at denne bloggen kun skal handle om Konsulenten og mine betraktninger rundt Konsulentens arbeide og ellers rare påfunn. Men i dag, så tenkte jeg at bloggen skal handle litt om Konsulentfruen selv.  Det er eksamenstid, og jeg har derfor funnet meg en studiekompis og funnet meg en plass ved vinduet på EspressoHouse for å skrive ferdig hjemmeeksamen.

Vi sitter flittig og arbeider, når skjermen min plutselig går i svart. Helt svart. Krise! Og jeg som ikke har lagret den siste halve siden jeg har skrevet! Etter å ha panisk lukket lokket på maskina noen ganger, og ivrig googling uten at internett skjønner hva jeg lurer på, så klarte jeg å løse problemet helt selv. Jeg klarte å fikse det tullete dataproblemet mitt uten å måtte konsultere Konsulenten. Flaks, for jeg hører det er dyrt å konsultere Konsulenter, og sponsorinntektene lar vente på seg.

PS: Bildet er for å vise hvor flink jeg er, samtidig som det er trendy å sitte på kafe med mac-en sin. Trendy konsulentfrue, altså.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s