Julemysteriet: Avslørt!

Helgen har gått fort unna, med både teater og familieselskap. Det er tross alt jul, og slikt må med for å få den rette julestemningen, og konsulentguarden senker seg. Det er bare noen dager igjen, og både Konsulenten og Konsulentfrue er i rute. Jeg har oppdaget at det er en stor pakke med mitt navn på under treet, men den veier nesten ingenting og lager ikke lyd. Dum gave når man prøver å snoke.

Det svirrer rykter om at Konsulenten og Konsulentfruen har giftet seg, og dette ble jeg klar over da jeg på søndag fikk en kommentar her på bloggen med gratulasjon. Dette er så klart overraskende, for jeg var ikke klar over dette. Jeg var ikke engang klar over at vi var forlovet (Har jeg gått glipp av noe, Konsulenten?). Det er større sannsynlighet for at mine lesere dessverre ikke har lest alle blogginnleggene.

Avslørt, sier nå jeg! 

Samtidig tar jeg selvkritikk. Jeg ser jo at slik informasjon er viktig å få frem, og jeg lover å flette informasjonen om at vi verken er gift eller forlovet litt hyppigere inn i fremtidige innlegg. Det sier seg selv at KonsulentKjæreste eller KonsulentSamboer ikke er like spennende bloggnavn. For effekt så legger jeg ved bilde av en ring jeg har fått av Mamma.

 

Reklamer

En kommentar om “Julemysteriet: Avslørt!

  1. Ai ai ai! Mea culpa, sier jeg bare. Passende med latinsk unnskyld i disse magiske juletider. Jeg har jo selvfølgelig lest alle dine innlegg, men hukommelsen er ikke slik som den var, så beklager det!
    Jeg er nok redd for at jeg med min lite gjennomtenkte kommentar har lagt til iallfall 2 ytterligere år til en ring dukker opp fra intet, en stotrer, en feller tårer, ja og kyss deles om hverandre og alt er bare nydelig… 😦

    Så dere var de første som kom fram til julebesøket, selv med innlagte forsinkelser! Bra jobbet! Hvordan er det der oppe? Spiser dem ribbe til jul? Feirer den jul? Er det også snøfreser?
    Ha en fortreffelig jul. Spis masse og ikke glem å blogge!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s