Nytt år, Nye muligheter

Jula og nyttår er overstått, og tiden har vært fantastisk. Nyttårsaften var kjempefin, og selv om det «bare» var meg og Konsulenten og tåka lå så tykt at man knapt så hvor man tråkket, så tror jeg det har vært den beste nyttårsaften jeg har hatt.

Konsulentfrues hjemmelagde julekule anno 2016

I dag er det endelig tid for å rydde vekk jula, det er tross alt 13. dag jul. Det er splid om man kan rydde bort julen 13. dag jul, eller om man må vente på at «20. dags Knut jager jula ut». Når man søker på internett, så finner man alle mulige svar, så jeg bestemte meg for å gå grundigere til verks. Jeg ringte Bestemor på 96 år.

Bestemor fortalte at før i tiden pyntet man først til jul på julaften (les: ikke i begynnelsen av desember!) og derfor ventet man også til 20. dag jul med å rydde vekk julen. Tidene har endret seg, og nå pynter man til jul allerede i starten av desember, og det er klart at da blir man jo litt lei jula.

Så da rydder jeg vekk jula i dag.

Bestemor sa det var greit.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s