Publisert i Ukategorisert

Oslopåske!

Mange reiser på fjellet i påsken, men Konsulenten og jeg blir i Oslo. Dessverre er været under par, men vi gjør så godt vi kan med det vi er blitt tildelt. Det innebærer at Konsulentfruen  er heldig og får bruke lørdagen på å shoppe til seg selv, Konsulenten bruker tid på å spille litt på pcen sin, og vi begge glemmer at matbutikken har begrenset åpningstid i påsken.  På tross av det, blir det skikkelig digg frokost på oss, som Konsulenten har laget mens Fruen fremdeles lå og slumret i senga. Livet er fantastisk, om jeg må si det selv.

Påskefrokost a´la Konsulenten

 

 

Og for å toppe det hele, så tar Konsulenten meg med på The Well i dag, hvor vi skal skjemme bort oss selv med spabehandling og vin. Det her er jo helt toppers! Egentlig hadde jeg planer om å bygge en blomsterkasse til verandaen, og siden materialene allerede er ferdig kappet og klare til montering, så velger jeg å skylde på «det dårlige påskeværet» for at blomsterkassen til nå ikke er montert. Neste helg, kanskje?

Nei, vent! Neste helg reiser vi jo til Barcelona!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s