Publisert i Ukategorisert

Jeg trodde liksom vi var normale…

Jeg trodde vi var et relativt normalt par, akkurat passe gjennomsnittlig sånn som alle andre. Det er ikke helt usannsynlig å tro at dersom den gjennomsnittelige leser tar en titt på sms-ene som har sendt til deres kjære medsammensvorne, så består helt sikkert 90% av meldingene om spørsmål om hva man skal spise til middag. Sånn er vi også.

Det er ikke så viktig at den andre parten har en fin dag på jobb, så lenge Konsulentfrue får digg middag, liksom. Helst noe som smaker bra, er sunt og holder meg mett resten av kvelden. (Et sånt måltid eksisterer forsåvidt ikke, men det kan jeg komme tilbake til ved et senere innlegg).

Altså, jeg trodde vi var normale helt til jeg innså at Konsulenten satt å lærte meg å regne binære tall klokka 22:45 på en onsdagskveld. Konsulentfrue skjønte tilogmed opplegget. Bildebevis vedlagt.

Det var da Konsulenten begynte å snakke om 16-tallssystemet og plutselig fikk Fruen flashback til algebra på videregående.

Nei, takk. Jeg står over.

 

Reklamer

4 kommentarer om “Jeg trodde liksom vi var normale…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s