Publisert i Ukategorisert

Oslosommer er den beste sommeren

Jeg elsker Oslo på sommeren. Konsulenten og jeg har kost oss masse i sola i dag (jeg lurer faktisk på om Konsulenten har klart å bli en aldri så liten anelse solbrent i panna?).  Etter å ha lest to kapitler i boka*, som min Kindle mener jeg skulle bruke henholdsvis 17 og 25 minutter på å lese (i virkeligheten tok det nærmere to timer å lese de to kapitlene), så gikk vi til by’n og jeg kjøpte meg superfine sommersko. Sjekk ut de herlighetene. Fresht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Nysgjerrigper! Siden du ført tittet ned hit, så kan jeg fortelle at jeg leser Harry Potter and the Philosophers Stone. Jeg har ikke lest Harry Potter bøkene før, og Konsulenten har ikke sett noen av Harry Potter-filmene. Hvordan er det mulig, egentlig? Så da er avtalen at jeg leser bøkene og så ser vi den tilhørende filmen hver gang jeg har fullført en bok.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s