Publisert i Ukategorisert

Det store veskemysteriet

I dag tenkte jeg å ta opp et tema som jeg tror kan engasjere dere litt ekstra. Det er rett og slett en liten hemmelighet blant kvinner jeg har planer om å dele med dere.

Jeg hadde planer om å lage en slags rosablogg, men siden jeg tror at 90% av leserne mine er mannlige konsulenter, så kan vi trygt si at jeg har feilet.

Rosablogger inneholder ofte sminketips, dagens outfit (Sjekk ut dette innlegget for Fruens hotte skotips), og forslag til alt tilbehøret man kan bruke sammen med antrekket.

I dag vil jeg gjerne skrive om tilbehør, og spesielt om tilbehøret veske.

Noen liker små vesker, noen liker store. Noen ganger er det smart å ha store vesker, for eksempel hvis man skal overnatte hos den nye kjæresten, og andre ganger lønner det seg å ha liten veske, for eksempel på fest.

En ting jeg har oppdaget, er at menn syns kvinner har «kaos» i veskene sine. Det er mye greier oppi der, og vi finner kanskje ikke igjen husnøkkelen med en gang vi står utenfor døren hjemme, og leppepomaden finner vi aldri, selv om vi har syv forskjellige leppepomader oppi der. Minst. Noen ganger må vi lete litt ekstra godt for å finne lommeboka nedi der når vi skal betale på matbutikken.

Jeg har opplevd å få panikk på matbutikken fordi jeg ikke fant lommeboka mi. Køen var lang bak meg, jeg hadde handlet mat for ganske mye penger, og lommeboka var søkk borte nede i det kaoset som er min veske. Det endte heldigvis bra, og jeg fant til slutt lommeboka mi. Det viste seg at jeg hadde lagt den i en lomme jeg aldri egentlig bruker, som attpåtil hadde glidelås. Ikke rart jeg ikke fant den!

Selv har jeg to vesker jeg liker godt å bruke. En stor og sort fra Michael Kors. Den er annerledes enn Michael Kors-veskene «alle» går med, og det fulgte med et slags anheng med MK-logo som hang på utsiden, men den tok jeg bort for jeg gidder ikke flashe merkevaren. Den andre er en mindre, brun veske av typen som kan hente over skulderen. Superpraktisk når man bare trenger å ha med seg mobil, lommebok og nøkler. Og to leppepomader. Superfin, diskret og tydelig min etter at jeg klarte å streke på den med blå penn.

Men hvorfor liker kvinner å bruke store vesker selv når de ikke har veldig mye man trenger å bære på. Det er ikke fordi mannfolka i våre liv skal slippe å bære på ting, slik som Konsulenten stadig vekk slipper å bære på Kindle’n sin når vi drar i parken.

Det har rett og slett med overraskelser å gjøre. Alle disse lommene i veska gjør at ting fort blir borte, men plutselig får vi en liten overraskelse når vi ser i en lomme vi har glemt bort en stund. Litt som da jeg fant en 200-lapp i den sorte vesken her om dagen.

Det gjorde dagen min! Jeg kjøpte is og spilte vikinglotto for pengene, og vant 170 kroner på joker.

Jeg elsker store vesker!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s